Добросърдечните 7

Промяна чрез вдъхновение: Неофит Савов на панела за Международния ден на хората с увреждания, организиран от "Хюлет Пакард Ентърпрайз"

С огромно вълнение споделяме, че Неофит Савов, неотменна част от нашето творческо семейство и блестящият ум зад Добросърдечните 7, е бил любезно поканен като гост-лектор на значимо събитие в областта на социалната дейност и интеграция, организирано от Хюлет Пакард Ентърпрайз и координирано от Глобалната Мрежа за Хора с Увреждания в България.

Тази среща излиза извън рамките на обикновените събития; става дума за панелна дискусия, организирана в чест на Международния ден на хората с увреждания, с амбицията да акцентира върху ключови теми и да отдаде заслужено внимание на успехите в сферата на приобщаването.

Неофит ще застане на сцената, за да разкаже за Добросърдечните 7, предоставяйки вдъхновяващи възгледи относно процеса на сътворение на тази трогателна история и разисквайки значимото влияние, което разказите насърчаващи приобщаването могат да имат върху развитието на младите хора.

За нас е чест да сме в компанията на водещи организации, експерти и защитници в областта на осведомеността и подкрепата на хората с увреждания , всички обединени с цел да насърчават по-инклузивно общество. Това е свидетелство за силата на разказването на истории и ролята, която то играе в насърчаването на промяната.