Добросърдечните 7

За Нас

Добре дошли в света на издателство Светло Бъдеще, където историите са повече от просто разкази; те са пътешествия на емпатия, приключения на сърцето и катализатори на промяната. Родени от дълбоко вкоренена страст и неумолим ангажимент да допринесем за промяна , ние сме фар на креативност, съпричастност и иновации в литературния свят.

Нашето пътешествие започна с една проста, но в същото време дълбока визия: да отглеждаме семената на емпатията, разбирането и емоционалната интелигентност в нежните сърца на децата. Като родители, преподаватели и разказвачи на истории, ние осъзнаваме невероятната сила, която историите имат в оформянето на умове и изграждането на мостове на съпричастност. Ето защо влагаме сърцата си в създаването на книги, които правят повече от просто разказването на истории – те предизвикват промяна.

Добросърдечните 7: Защитниците на Вълшебната гора, нашето първо и любимо творение, обхваща всичко, за което се застъпваме. Създадена старателно с любов, въображение и инструменти от последно поколение с изкуствен интелект, тази книга въвежда децата в свят на чудеса, доброта и изключителни герои. Тук седем уникални супергерои, всеки от които изразява красотата на разнообразието и силата в преодоляването на предизвикателствата, се отправят на мисия да насочат изгубените животни обратно към дома си, като ни учат, че нашите най-големи предизвикателства могат наистина да се превърнат в нашите най-забележителни сили.

Но нашият ангажимент не спира до разказването на истории.  Сред страниците на това завладяващо приключение, ще откриете съкровищница от интерактивни игри за осведоменост относно уврежданията – внимателно създадени и подбрани, за да отворят младите очи и сърца към живота на хората, живеещи с увреждания. 

В издателство Светло Бъдеще вярваме в силата на положителните истории. С издаването на Състрадателните 7 ние смело вървим напред към създаването на една такава и осъществяването на тази важна мисия за нас. Двайсет процента от продажбата на всяка книга се даряват в подкрепа на каузи и организации, ангажирани с благосъстоянието на лицата с увреждания, уверявайки се, че нашето положително влияние се разпростира много по-далеч от страниците на нашите издания../

И така, докато изследвате нашия свят и приключенията в него, знайте, че вие не сте просто читател;
вие сте будител, поддръжник и ценна част от общност, която носи промяна.